MSL4PES COMMUNITY
SELAMAT DATANG!

Untuk mendapat akses penuh dan sertai perbincangan, sila daftar dan log masuk.

RaZoR
Log in

I forgot my password

Chatbox
Latest topics
» Soalan Lazim & Jawapan berkenaan Patch MSL
Mon Sep 17, 2018 4:27 pm by RaZoR

» LANGGANAN PATCH EXCLUSIVE MSL
Mon Sep 17, 2018 3:12 pm by RaZoR

» PERATURAN UMUM FORUM
Mon Sep 10, 2018 9:58 am by RaZoR

» Forum under construction!
Mon Jul 24, 2017 12:57 pm by RaZoR

» PES MSL 2015 bila nak keluar
Wed Jun 17, 2015 6:24 pm by Amir Farhan

» PES 2015 Malaysian Face
Sun Jan 18, 2015 5:25 pm by Kambing Ayam

» PES MALAYSIA STATS
Wed Nov 20, 2013 2:45 pm by Kambing Ayam

» PES MALAYSIA STATS
Wed Nov 20, 2013 2:45 pm by Kambing Ayam

» problem!!!!
Sat Oct 12, 2013 8:22 pm by ismailishak

» muka xde la
Thu Sep 19, 2013 1:49 am by Ikmaludin

Top posting users this month
RaZoR
 

Who is online?
In total there are 6 users online :: 2 Registered, 0 Hidden and 4 Guests

meoaiman95, RaZoR

Most users ever online was 62 on Wed Jun 27, 2012 3:23 pm

nak tanya sikit..

Go down

nak tanya sikit..

Post by naufal88 on Sat Jan 08, 2011 10:55 pm

1) boleh x kalau aku install tanpa gune pesedit punye patch??

2) and boleh x korang buat patch yg gune default main menu n wallpaper.

lagi 1 klu gune patch ni aku boleh main x save game bal aku yg skarang ni?

naufal88
Begineer

Posts : 3

Back to top Go down

Re: nak tanya sikit..

Post by NoName on Sun Jan 09, 2011 12:30 am

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:1) boleh x kalau aku install tanpa gune pesedit punye patch??

2) and boleh x korang buat patch yg gune default main menu n wallpaper.

lagi 1 klu gune patch ni aku boleh main x save game bal aku yg skarang ni?

bleh ja main..tp ko akan dpt team malaysia n liga malaysia n kit2 utk liga malaysia la..team2 lain kit default konami..kalau nk kits n face2 player slain malaysia ko kne download gak pesedit..

kalau nk pakai default konami menu ke walpaper ke bleh tukar sendiri..dlm manual pn ada bgtau nk remove cmne..patch ni mmg akan pakai custom wallpaper..

ko bleh main save game bal ko tu tp depend pada version pes ko la..
avatar
NoName
Regular

Posts : 110
Location : Malaysia

Back to top Go down

Re: nak tanya sikit..

Post by naufal88 on Sun Jan 09, 2011 2:15 pm

oh.. ok la tu yg penting ade liga malaysia n aku boleh join malaysia punye match dalam bal je. dalam pesedit tu punye patch pun bukannye ade club south east asia yg lain pun kan?

aku punye ver pes yg paling baru, boleh kan?

naufal88
Begineer

Posts : 3

Back to top Go down

Re: nak tanya sikit..

Post by yen91 on Sun Jan 09, 2011 2:23 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:oh.. ok la tu yg penting ade liga malaysia n aku boleh join malaysia punye match dalam bal je. dalam pesedit tu punye patch pun bukannye ade club south east asia yg lain pun kan?

aku punye ver pes yg paling baru, boleh kan?


ko punya pes version bape ? 1.3 ke ? klu yg 1.3 ni x ngam lagi ngan pes razor ni...stakat ni 1.2 je yg ngam ngan pes razor ni...
avatar
yen91
Regular

Posts : 203
Location : Malaysia

Back to top Go down

Re: nak tanya sikit..

Post by naufal88 on Sun Jan 09, 2011 3:22 pm

oh ye ke kire kene tunggu dulu la ni

naufal88
Begineer

Posts : 3

Back to top Go down

Re: nak tanya sikit..

Post by yen91 on Sun Jan 09, 2011 8:59 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:oh ye ke kire kene tunggu dulu la ni



ha'ah.. harap bersabar k.. Laughing
avatar
yen91
Regular

Posts : 203
Location : Malaysia

Back to top Go down

Re: nak tanya sikit..

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum