MSL4PES COMMUNITY
SELAMAT DATANG!

Untuk mendapat akses penuh dan sertai perbincangan, sila daftar dan log masuk.

RaZoR
Log in

I forgot my password

Chatbox
Latest topics
» Soalan Lazim & Jawapan berkenaan Patch MSL
Mon Sep 17, 2018 4:27 pm by RaZoR

» LANGGANAN PATCH EXCLUSIVE MSL
Mon Sep 17, 2018 3:12 pm by RaZoR

» PERATURAN UMUM FORUM
Mon Sep 10, 2018 9:58 am by RaZoR

» Forum under construction!
Mon Jul 24, 2017 12:57 pm by RaZoR

» PES MSL 2015 bila nak keluar
Wed Jun 17, 2015 6:24 pm by Amir Farhan

» PES 2015 Malaysian Face
Sun Jan 18, 2015 5:25 pm by Kambing Ayam

» PES MALAYSIA STATS
Wed Nov 20, 2013 2:45 pm by Kambing Ayam

» PES MALAYSIA STATS
Wed Nov 20, 2013 2:45 pm by Kambing Ayam

» problem!!!!
Sat Oct 12, 2013 8:22 pm by ismailishak

» muka xde la
Thu Sep 19, 2013 1:49 am by Ikmaludin

Top posting users this month
RaZoR
 

Who is online?
In total there are 5 users online :: 1 Registered, 0 Hidden and 4 Guests

meoaiman95

Most users ever online was 62 on Wed Jun 27, 2012 3:23 pm

SALAM - NAK TANYA SIKIT

Go down

SALAM - NAK TANYA SIKIT

Post by khairul_aswad@ymail.com on Tue Jun 12, 2012 2:16 pm

aku ada soalan. tak sure la ni technical fault ataupun perasaan aku saja.
Time kita main Exhibition Mood ( Lawan dengan member ) selalunya 1 team akan jadi lemah dan 1 lagi akan jadi kuat.
Cth : MU vs CHELSEA ( MU Player 1 CHELSEA Player 2 ) Either one akan jadi lemah dan satu lg akan jadi kuat.
Lemah maksud aku dr segi hantaran, shooting dan sebagainya.

Soalan aku, adakah isu ni normal sedangkan aku dah set sama untuk kedua2 player 1 dan player 2.
Kalau bnd ni adalaha masalah teknikal, ada cara nak settlekan x? just asking.

tq eberibodi Wink

khairul_aswad@ymail.com
Begineer

Posts : 1

Back to top Go down

Re: SALAM - NAK TANYA SIKIT

Post by Game Over on Wed Jun 13, 2012 4:46 pm

aq main biasa je..2-2 team power..
avatar
Game Over
Begineer

Posts : 1

Back to top Go down

Re: SALAM - NAK TANYA SIKIT

Post by naruto46 on Wed Aug 08, 2012 11:36 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:aku ada soalan. tak sure la ni technical fault ataupun perasaan aku saja.
Time kita main Exhibition Mood ( Lawan dengan member ) selalunya 1 team akan jadi lemah dan 1 lagi akan jadi kuat.
Cth : MU vs CHELSEA ( MU Player 1 CHELSEA Player 2 ) Either one akan jadi lemah dan satu lg akan jadi kuat.
Lemah maksud aku dr segi hantaran, shooting dan sebagainya.

Soalan aku, adakah isu ni normal sedangkan aku dah set sama untuk kedua2 player 1 dan player 2.
Kalau bnd ni adalaha masalah teknikal, ada cara nak settlekan x? just asking.

tq eberibodi Wink

mybe controllor player 2 have problem...
avatar
naruto46
Amateur

Posts : 99
Location : fikir la sendiri

http://www.MyRightAd4u.net/adin93

Back to top Go down

Re: SALAM - NAK TANYA SIKIT

Post by Kamarul Karkz on Thu Aug 09, 2012 7:13 am

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:aku ada soalan. tak sure la ni technical fault ataupun perasaan aku saja.
Time kita main Exhibition Mood ( Lawan dengan member ) selalunya 1 team akan jadi lemah dan 1 lagi akan jadi kuat.
Cth : MU vs CHELSEA ( MU Player 1 CHELSEA Player 2 ) Either one akan jadi lemah dan satu lg akan jadi kuat.
Lemah maksud aku dr segi hantaran, shooting dan sebagainya.

Soalan aku, adakah isu ni normal sedangkan aku dah set sama untuk kedua2 player 1 dan player 2.
Kalau bnd ni adalaha masalah teknikal, ada cara nak settlekan x? just asking.

tq eberibodi Wink
masa nk start match kau pergi kat Setting > Condition kau pilih home Excelent & Away pn exclent jgk..
avatar
Kamarul Karkz
Superstar

Posts : 891
Location : Kelantan,Malaysia

http://pesxtragaming.forumms.net/

Back to top Go down

Re: SALAM - NAK TANYA SIKIT

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum